Az ablakhoz lépve, csodálva a nem rég még zöldellő és arany színekben pompázó, mára fakó és szürkellő tájat, valahogy az ember hangulata is borongóssá válik. A hideg idő beköszöntével habár érezzük a nyár végét, a tél közeledtét, mégis annyi szépet is találhatunk a világban: A hó ropogása a talpunk alatt, a szállingózó pihék látványa mind-mind felemelő érzést kelt. 

December elején már minden gyermek izgatottan várja, mit hoz majd a Mikulás, a világ más tájain pedig karácsonyi ajándékokat remélnek tőle. De honnan is ered a nagyszakállú Télapó története, akit sosem sikerül megpillantanunk?
A gyermekek védőszentjeként ismert Szent Miklóst, - aki a mai Törökország területén található kikötőváros, Müra püspöke volt, - a legenda szerint gyakran látták, amint piros-fehér köntösében ajándékot osztogat a szegény sorsú gyermekeknek. Szent Miklós legendája azonban csak a 19. században kezdett elterjedni Amerikában, ezután pedig az egész világon.
A teli zsákkal érkező Hotel Aurora Mikulása igazi ajándék-áradattal örvendezteti meg a gyermekeket.
Az ügyesen éneklőknek és táncolóknak jutalmul csokoládé jár.

Nagy találkozások, felejthetetlen élmények színesítik majd a Mikulás-napot, amelyre kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel vár a Hotel Aurora!

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek