Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Átvettem a szobámat

            Megérkeztem a szobámhoz, itt állok az ajtó előtt és most izgulok. Ne hogy azt higyjétek, hogy félek bemenni a szobába. Nem! Ez az izgatottságom jele. A füleim csak úgy hegyesednek, a szőröm is beleborzong…

            Odateszem a kártyámat a szobám ajtajához, a kis fekete dobozhoz. Valami furcsa hangot adott ki, mintha kattant volna a ravasz a légpuskán. Egy zöld kis fény is kivillant… ez már biztos a szabad utat jelenti a számomra. Lenyomom a kilincset, azzal a mozdulattal már nyílik is a 101-es szobám ajtaja.

Ez a szoba hatalmas. Ide az egész családom befér.

            Az első helyiség, ahol állok, az előszoba vagy belépő- ki hogy hívja-, nekem csak a mancs törlő helyem. Jól rendbe is szedem gyorsan a tappancsom, nehogy a szobalányok mérgesek legyenek rám a sár miatt.

            Hirtelen felkapom a fejem, egy ajtó néz velem szembe. Óvatosan, de benyitok: teljes sötétség borítja. Valami kis helyiség ez is, de ez biztos, hogy nem az alvásra lett kitalálva. Hohohó, hát ez a fürdőszoba! Az egyik falon teljes szélességben tükör, a másik oldalon zuhanyzó. A sarokban az illemhely. És még szappan is van benne: az illatom is újra a régi lesz!

            Ki is jövök a fürdőszobából, hogy szemügyre vegyem végre az ágyamat. Minden az élére van vasalva, szépen meghajtogatva, jól felrázva a párna és a paplan is, úgy látom, nem fogok fázni, ha elszenderedem. Odasüss, még egy hattyú pár is berepült hozzám….. Nyugalom, csak törülköző volt! Ezek a szobalányok nagyon aranyosak, hogy ezzel fogadtak. Meg is hozták az étvágyamat, valamit valóban nassolnom kellene… Hmmm, nemsokára meg is látogatom az éttermet. Ám előbb inkább felfedezem még a szobám többi részét is.   

            Hátat fordítok az ágyamnak, a falon egy nagy televízió van. Este bekapcsolom majd és nézem a National Geography-t, hátha látom a haverjaimat 1-2 percre.

            Nicsak, egy újabb ajtó. Miket rejt még ez a szoba? Benyitok már ide is, hátha egy meglepetés vár. Jééé, egy kanapé! Meg is van ágyazva. Itt is kényelmesen el fogok tudni nyújtózni!

            Ennyi pihenésnek ki tud ellenállni? Mielőtt elalszom, megyek és eszem valami finomat. Tartsatok velem, megyek az étterembe!

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca