Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d


content/blog/aurel/aurel-erkezik/aurel-erk-4.jpg

Aurél megérkezett

Sziasztok! A nevem Aurél. 2016. május 3-án láttam meg a napvilágot a leghangulatosabb miskolctapolcai szálloda, a Hotel Aurora**** ablakain belül. Nehéz volt a választás, hiszen sok név közül kellett a hozzám legjobban passzoló, legsármosabb nevet kiválasztaniuk a kedves kollégáimnak.

Részletek | »
 < 12
Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 88
      [user_id] => 0
      [hu_HU] => Érkezés a szállodába
      [hu_HU_url] => erkezes-a-szallodaba
      [hu_HU_text] => 

Úgy érzem, van mit mesélnem, hiszen ezt Nektek is látnotok kell.


            Lassan, egyesével lépkedem fel az amúgy is alacsony lépcsőkön, hogy minél jobban szemügyre tudjam venni az épületet kívülről. Nyár van, zöldellik minden, a tuják is már nagyra nőttek.

            Hohó, hát van terasz is! Ezt minél hamarabb ki kell próbálnom! Úgyis jól esne egy jó kis ebéd.

Belépek az ajtón, máris egy kedves arc fogad. Mosolyogva szólít meg:

- Szia, Aurél! Üdvözöllek újra a szállodánkban! Miben segíthetek neked?

- Szia Bence! Köszönöm szépen a fogadtatást, jó újra itthon lenni.

- Állok a rendelkezésedre!

- Szuper! Szeretnék bejelentkezni, mert van egy foglalásom hozzátok.

- Igen, látom is. Adok egy regisztrációs lapot, kérlek, ezt töltsd ki, szeretnénk frissíteni az adataidat.

- Persze, minden további nélkül.

          

Nekifogtam hát!

A kitöltés után Bence megköszönte, majd nagyon részletes információkat adott minden egyéb, házon belüli tudnivalóról:

- A szobád az első emeleten található, melynek száma a 101-es lesz. A foglalásod félpanziós ellátást tartalmaz, mely a vacsorát és a reggelit foglalja magába. A vacsorát 18:00 és 20:00 óra, illetve a reggelit 07:00 és 10:00 között tudod majd igénybe venni. A wellness részlegünk pedig a reggeli óráktól egészen 22:00-ig tart nyitva. A wifi jelszavát a kártyatartó hátoldalán találod meg. Ha bármi kérdésed lenne, fordulj felénk bizalommal, hiszen mi éjjel- nappal megtalálhatóan vagyunk a recepción. Érezd jól magad!

- Nagyon szépen köszönöm! – magamhoz vettem a szoba kártyát és elindultam a lift felé.

            Most megyek, megnézem a szobámat. Onnan sem hagyom ki a bejelentkezést!

[hu_HU_title] => Érkezés a szállodába [hu_HU_metakey] => Aurél, szálloda, érkezés, bejelentkezés, aurora, hotel [hu_HU_metadescription] => Megérkeztem a szállodába. Gyere, fedezzük fel együtt! [hu_HU_customscript] => [enable] => 1 [view] => 1271 [categorie] => Array ( [0] => 8 ) [date] => 2019-06-14 12:48:30 [date_public] => 2019-06-14 [date_start] => 2019-06-14 [date_end] => 0000-00-00 [image] => content/blog/aurel/aurel-becsekkol/aurel-becsekk-2.jpg [image_facebook] => [image_twitter] => [image_schema] => [highlight] => 0 [user_public] => 1 [related] => [menu_url] => ) [1] => Array ( [id] => 85 [user_id] => 0 [hu_HU] => Aurél megérkezett [hu_HU_url] => aurel-megerkezett [hu_HU_text] =>

Sziasztok! A nevem Aurél. 2016. május 3-án láttam meg a napvilágot a leghangulatosabb miskolctapolcai szálloda, a Hotel Aurora**** ablakain belül. Nehéz volt a választás, hiszen sok név közül kellett a hozzám legjobban passzoló, legsármosabb nevet kiválasztaniuk a kedves kollégáimnak.


Végül a Boriszt, az Aurokkót, az Aurorajmundot, az Auróbertet, az Aurókust, az Aurobinzont és az Aurolfot felülmúlva, toronymagasan az Aurél kapta a legtöbb szavazatot. Megmondom őszintén, nekem is tetszik a név, hiszen a kis pocakom, a fülem és a széles mosolyom is arra utal, hogy ez a név a lehető legjobb jellemzőbb rám, amit adhattak. Az Aurél név jelentése is ezt tükrözi, hiszen eredetéből fakadóan aranyos, drága és bájos lehet e név viselője. Óóó, mintha csak nekem találták volna ki ezt a nevet!

Akkoriban még csak a terveimmel készült néhány izgalmas fotó, amellyel sikerült egy-két mozzanatot megörökíteni és megmutatni eme szálloda színes hétköznapjaiból. Azonban, egy pár hónapos pályafutásom után, hirtelen soknak ítéltem meg a munkát és bevetettem a hetedhét országon át tartó szunyát. Az alvásom végig ölelte a felújítási munkálatok sokaságát, az új konferenciatermünkmélygarázsunk és plusz 14 szobánk kiépítését, a teraszunk megszépítését és még sok egyéb más fontos folyamatot. Mire felébredtem, nem csak én születtem újjá, hanem szinte az egész szálloda- és annak környezete is. Minden megszépült, kibővült, megfiatalodott. Csak ámultam és bámultam, hogy valóban jó helyen járok és ez a Hotel Aurora****?

Rögvest elkezdtek dolgozni az agyam fogaskerekei, hogy mégis, hogy a csudába tudnék én újra beilleszkedni ebbe a jól összehangolt környezetbe, egy jól összekovácsolt csapat tagjai közé. Majd jött az ötlet: blogot kellene írni! Csak úgy szárnyaltak az ötleteim, hogy mit, s hogyan tudnék megmutatni az Aurorából, mibe érdemes bővebben belenéznem, mit lenne jó egy kicsit közelebbről szemügyre vennem, hogy mélyebb benyomást tudjak tenni a már visszajáró- illetve a leendő vendégeinkre.

Örömmel jelentem, hát itt vagyok! Megjött Aurél, a legcukibb és egyben legsármosabb maci, akit Miskolctapolcán láthatsz. Jöttem, hogy tövéről hegyére bemutassam nektek a Hotel Aurora**** egészét. Kövessetek figyelemmel, hiszen időről időre fogok jelentkezni, hogy minél közelebbi oldaláról tudjam nektek bemutatni az egész szállodát és annak működését!

[hu_HU_title] => Aurél megérkezett [hu_HU_metakey] => Aurél, szálloda, blog, wellness, megérkezett, maci, barna, cuki, legsármosabb [hu_HU_metadescription] => Sziasztok! Aurél vagyok. Jelentem újra itt vagyok, kipihenten, felfrissülve azért, hogy bemutassam nektek a Hotel Aurora**** működését és annak csodás környezetét. Tartsatok velem! [hu_HU_customscript] => [enable] => 1 [view] => 962 [categorie] => Array ( [0] => 8 ) [date] => 2019-05-21 07:30:16 [date_public] => 2019-05-21 [date_start] => 2019-05-21 [date_end] => 0000-00-00 [image] => content/blog/aurel/aurel-erkezik/aurel-erk-4.jpg [image_facebook] => [image_twitter] => [image_schema] => [highlight] => 0 [user_public] => 1 [related] => [menu_url] => ) )

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca