Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Tök jó, hogy jöttetek!

Idén első alkalommal a szálloda személyzete úgy döntött, hogy jó lenne egy különleges eseménnyel meglepni minket, lakókat.

Ez a meglepetés pedig a tökfaragás volt. Én személy szerint nagyon szeretem a tököt. Édes, mint a méz, csak úgy habzsolom, amikor elém kerül. A program során nehéz is volt megállnom, hogy ne vessem rá magam a teljes készletre… de sikerült: megmenekült az összes tök előlem!

Édes, mint a méz

A tökfaragás két napon keresztül volt elérhető, október 30-án, szerdán és október 31-én, csütörtökön.

Két napon kersztül faraghattunk

Ebben az időszakban sok gyerkőccel találkoztam, ezért is támadt az az ötlet, hogy két esemény is kerüljön megrendezésre.  

Teli vigyor

Természetesen, én is részt vettem a programon és dokumentáltam mindent a nagyra kerekedett szemeimmel.

Nagyított vigyor

A faragás élménye mellett a versenyszellem is meghatározó volt, hiszen aki a legötletesebb tököt faragta ki, az kapott Rólam egy hasonmást. Mindenki boldog volt: Én is és a faragók is!

A boldog nyertesek

Remélem, jövőre is lesz még ilyen lehetőség. Ígérem, akkor már én is kiveszem a részem a faragásból! 

Mindenki nyert, szerintem...

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca