Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Az őszi fáradtság legjobb ellenszere

Magunk mögött hagytuk a meleg nyári napokat, beköszöntött az ősz, és hozta magával a hűvösebb, borongósabb időjárást is. Rövidülnek a nappalok, felhő borítja az eget, és ez nagyban kihat a hangulatunkra is.

Siratjuk a nyári szabadságunkat, a mókát, napsütést, és úrrá lesz rajtunk az őszi fáradtság minden egyes tünete. Álmosság tör ránk, amiért a szervezetünk melatonin szintjének emelkedése a felelős, arra ösztönözve minket, hogy vegyünk vissza a hajtásból.

Hajdanában őseink a nyár végi, ősz elejei munkák után lassítottak a tempón, ezt diktálta a szervezet.

Manapság ez már nincs így, a munka nem várhat, folytatjuk a mindennapi robotot, melyhez a szervezet nem szokott hozzá. Pedig az ősz és a tél a visszavonulás időszaka, ilyenkor kell feltöltődnünk, hogy a tavaszt újult erővel kezdhessük!

Elődeink a fonóban ültek ilyenkor, daloltak, és meséltek egymásnak. Ma ezt csak úgy tudjuk elképzelni, ha egy 35 fokos pezsgőmedencében tesszük mindezt, mert haladunk a korral.

A dalokban nem segíthetünk – bár tehetünk egy próbát -, viszont a pezsgőmedencét biztosítjuk!

Wellness szállodánk, a miskolctapolcai Hotel Aurora**** szolgáltatásai segítenek abban, hogy testileg, lelkileg új erőre kapjunk, és maximálisan teljesítsünk a munkahelyünkön!

Őszi csomagunk pontosan ezt a célt szolgálja: nem kell főzni, finom ételekkel várjuk! Takarítás? A mi dolgunk! Kinek ne esne jól egy regeneráló masszázs? Bízza ránk! Mi nem foglalkozunk az őszi fáradsággal! Nekünk Ön a lényeg!

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca