Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Megvan a megoldás a szélsőséges időjárásra!

Az időjárást számos tényező befolyásolja, ahogyan vele együtt az ember hangulatát és kedélyállapotát is. Elindulunk reggel kabátban és csizmában, délután pedig már egy kis trikóban és papucsban is melegünk van. Arról pedig még nem ejtettünk szót, hogy a táskában kötelező kellék az esernyő, gumicsizma, de a napszemüveg egyaránt.

„ A többórás napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan zápor, zivatart is kialakulhat.” … „Az ország nagy részén ragyogóan napos időre számíthatunk, de akár el is ázhatunk.” – hangzik az időjárásjelentésekből nap, mint nap. Nem kelt csodálkozást, ha az ember nem tudja eldönteni, mire számíthat.

Az időjárás változékonysága mellett, sajnos az emberek hangulata is legalább ennyire változékony, akár az időjárás. Egész napos energia és jókedv után erős fejfájás és nyűgösség jelentkezhet. Ez pedig a férfiak rémálma!

Családi túrázás, strandolás. Ideális program kicsiknek és nagyoknak. Azonban mit teszünk, ha az idő keresztbe húzza számításainkat? Ebben az esetben adjuk fejünket olyan kikapcsolódásra, melyet időjárás nem ronthat el: egy jó wellness kikapcsolódásra és pihenésre. Engedjük el a hétköznapi fáradtságot és stresszt! Felejtsük el, hogy odakinn villámlik és mennydörög. Lazítsunk egy nagyot és igyunk, együnk egy jót.

Forró tea, vagy hűsítő limonádé? Frissítő Cézár saláta, vagy isteni vadpörkölt? Hideg úszómedence vagy kellemesen forró szauna?

Ha hűsíteni, ha melegedni szeretnél, a legideálisabb helyet megtaláltad! Hagyd a szélsőséges időjárást és térj be hozzánk, a Hotel Aurora-ba egy kis lazításra!

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca