Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Tartalmas programok Miskolcon az egész családnak

– avagy mit érdemes megnézniük az ide látogatóknak?

Miskolcról talán sokunknak még mindig az ipari környezet, a bányászat, a nehézipar jut eszébe – pedig Észak-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa mára igazi turisztikai paradicsommá vált, színes programkínálattal, szórakozási lehetőségekkel, múzeumokkal, gyógyfürdővel és csodálatos nemzeti parkkal, amit egyszer életében mindenkinek látnia kell.

miskolctapolca

Miskolc 2005-ben az Európa kulturális fővárosa pályázaton Pécs után a második helyet szerezte meg, maga mögé utasítva ezzel Egert, Debrecent, Győrt, Budapestet és Sopront.

Akár egy hosszú hétvégére, akár hosszabb időre érkezik Miskolcra a pihenni, feltöltődni vágyó utazó, biztos lehet benne, hogy érdekes látnivalókat, feledhetetlen emlékeket talál majd – érdeklődési köre szerint.  

Mit mondanak Miskolcról az ide látogatók manapság?

  • Az emberek kedvesek, szívélyesek
  • Nagyszerűek a kirándulási lehetőségek
  • Pezseg a kulturális élet
  • A gyermekeknek életre szóló élmény az állatkert
  • Széleskörű szórakozási lehetőségek vannak
  • A barlangfürdő egyedi hangulata felejthetetlen!

Kíváncsi rá, milyen programokon vehet részt, milyen nevezetességeket érdemes megtekintenie? Álljon itt egy rövid lista arról, amit Miskolcon látni kell – látni érdemes! Természetesen a felsorolás közel sem teljes – kedvcsináló minden műfajból! 

Neves események:

A legnépszerűbb helyszínek:

 

Kiváló éttermek:

 

Zenés szórakozási lehetőségek:

 

Színházak:

 

Múzeumok és kulturális központok:

Gyermekeknek:

Természeti látnivalók, kiránduló-helyszínek:

Borospincék, bortúrák:

Kutatók szerint a rendszeres utazás majdnem olyan fontos az életminőség szempontjából, mint a jó barátok társasága vagy a megfelelő jövedelem. Utazzon el hozzánk, gazdagodjon páratlan emlékekkel és pihenje ki magát – fedezze fel Miskolcot és a Hotel Aurórát!

 

Egy nyugodt, pihentető, hosszú téli hétvége - töltődjön fel családjával, és ismerje meg Miskolc nevezetességeit!

Nálunk semmire sem kell figyelnie a saját kényelmén kívül.

Messze a városközponttól, tiszta, barátságos környezetben.

Víz, szauna, egészség, pihenés és érdekes programok!

Tudta?

A Miskolc kártyával jelentős kedvezményeket vehet igénybe, és több nevezetességet ingyen is látogathat, valamint ingyen utazhat a miskolci tömegközlekedéssel. Használja ki!

 

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca