Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Tavaszvárás

A fokok lassan kúsznak felfele a hőmérőn, egyre többször ébredünk madárcsicsergésre. A napsugarak meg-megcsillannak az ablakon, jelezve, nem kell már sokat várni a tavaszra.

Virágba borulnak a növények, kirügyeznek a fák, zöldellik az egész mező. Ugyanakkor, nem csak a természet veti le borús arcát, hanem az emberek is többet mosolyognak az egyre gyakrabban előbújó napsütésben. Kirándulnak, sétálnak, fagylaltoznak – jól érzik magukat a bőrükben.

Véget ér a vegetálás időszaka, kimerészkedünk a szabadba, hogy újra feltöltődjünk energiával. Minden nappal könnyebben indulunk munkába, erősebbnek, fittebbnek érezzük magunkat!

Tavasszal újraértékelünk, célokat állítunk fel, az aktivitásunk az egekbe szökik! Elfelejtjük a tétlen napokat, a passzív pihenést az aktív váltja fel, látni, érezni, átélni vágyunk, áhítjuk az újat, a szépet.

Mennyivel másabb ejtőzni a wellness habok között egy kirándulás után, jobban esik a svédasztal kínálata is. Egy eredményes nap után nyugtázhatjuk: igen, tettünk ma jót, olyat, ami jól esik testnek, léleknek! Sugárzunk, élünk ilyenkor, mindent jobb kedvvel csinálunk.

Hát erről beszélünk! Elindulunk az úton, teszünk-veszünk, programokat tervezünk, mert erre van szükségünk! Már halljuk a tavasz hívó szavát! Válaszoljunk hát rá!

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca