Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Fogászati szakellátások a Hotel Aurora****-ban!

Fodrászat

Napjaink női társadalma egyre fontosabb kiegészítőnek érzi a szép kinézetet. Sokat foglalkozunk a sminkünkkel, azzal, hogy a nadrágunk összhangban van - e a felsőnkkel és nem utolsó sorban a hajunk sem állhat akárhogyan. Főleg nem akkor, ha kilépünk az utcára. Ám, ugyanezek a kritériumok felsorakoztathatóak egy férfi szemszögéből is.
Amikor egy wellness pihenést tervezünk, sokunknak döntő szerepet szokott játszani a szállodai szépségszalon jelenléte az épületen belül. Ugyanis, ha egy kellemes úszás-, valamint egy frissítő masszázs igénybevétele után a hajunk elfogadhatatlan állapotba kerül, muszáj azt helyrehozni. Az ilyen esetekre biztosítjuk be magunkat a helyi fodrász által.
Szállodánk szépészeti részlegén, a fodrászati üzletünk, kifejezetten ezt a célt szolgálja. Kolléganőnk készséggel áll a lakó vendégeink rendelkezésére, egy előre egyeztetett időpont alkalmával, akár szombaton is!
Tovabbi információért fordulj bátran szállodánk recepciójához!

Kiemelt ajánlataink

content/csomagok2018/1_nyari_hetkoznapok.jpg
24 900 Ft /fő/éj-től

Aurora Nyári Napok


"Ha végre itt a nyár, és meleg az idő.." kezdődik az ismert Beatrice dal, de a folytatást mi biztosítjuk!Mi lehet jobb a perzselő nyári napokon, mint egy néhány napos wellness pihenés Miskolctapolca közkedvelt 
wellness szállodájában?


Részletek | »

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca