Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Fogászat

Fogászati magánellátás egy kicsit másképp!


A magas szintű szakmaiság és üzletileg korrekt felépítés mellett figyelmet fordítottunk olyan fontos tényezőkre is melyek elengedhetetlen elemei a célkitűzésünknek, ami a prémium ellátást foglalja magában/valósítaná meg.

-Családias barátságos és empatikus hangulat

-rugalmas hozzáállás a szervezésben és az ellátásban

-intimitást” biztosító környezet és stresszmentes légkör,

nem elhanyagolható az:

-egyszerű és ingyenes parkolási lehetőség

Mert mi tényleg vigyázunk Pácienseinkre!

Hiszen mi, a Fresh24 fogorvosai és asszisztensei azért vagyunk, hogy az elmúlt évek tapasztalatait korszerű kezelésekkel, fájdalommentesen, barátságos és oldott hangulatban nyújtsuk át Önnek, mert nekünk a legfontosabb: rászolgáljunk arra a bizalomra, amivel megtisztelt bennünket.

Szolgáltatásaink:

Elérhető nálunk, az általános fogászat, a gyermekfogászati ellátás, a fogszabályozás, az esztétikai fogászat, és a szájsebészet. Külön figyelmet fordítunk a szájhigiénikus programokra, mely a fogbetegségek megelőzésében, a szájüreg betegségei kapcsán nyújt hatékony segítséget.

Filozófiánk:

Rendelőnk megnyitásakor az egyik legfontosabb szempont volt egy olyan fogászati centrum kialakítása,
ahol teljes körű fogászati szolgáltatással, normál és sürgősségi ellátással, kitűnően felkészült orvosokkal, empatikus szakasszisztensekkel, sok éves tapasztalattal, kellemes, megnyugtató környezetben tudjunk a leendő pácienseink rendelkezésére állni.

A legmodernebb technológiával felszerelt rendelőnk kialakításánál szintén fontos szempont volt az, hogy a Páciensünk az összes fogorvosi kezeléssel kapcsolatos szorongása, kételye, félelme elszálljon.

Ezért elköteleztük magunkat a minőségi, professzionális, beteg-orientált ellátás mellett.

Olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, ahol a, fogorvosok, asszisztensek, specialisták, szájhégiénikusok, fogtechnikusok csapatmunkában, hétfőtől szombatig, egy épületben, egy rendszeren belül egy célért dolgoznak, még pedig az adott páciens legmagasabb szintű ellátásáért.

A mi pácienseinknek pontosan e miatt nem kell rendelőről rendelőre járniuk, megosztani mindenhol, mindenkivel a problémájukat, (erre gondolom mindenkinek van számtalan személyes tapasztalata ) mert mi ezt csapatmunkával egy helyen oldjuk meg.

Fontos kiemelnem még, hogy a legmagasabb szakmai követelményeket kielégítő és egyben a legmodernebb berendezésekkel, technológiával, fogászati anyagokkal ellátott fogászati rendelővel állunk Páciensek rendelkezésére, biztosítva azt, hogy semmilyen technológia, anyag vagy eszköz hiány ne korlátozza az ellátás minőségét.

Reményeink és elképzeléseink szerint, a szerénytelenségül állítható kiváló fogászati csapatmunka és szakmai csúcstechnológia sokakat vonz majd fogászati centrumunkba. 

Telefonos elérhetőség: 06 70/623 3633, 06 80/111 000

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek 09:00-21:00
Szombat ZÁRVA
Vasárnap 10:00-20:00Üdvözlettel: Fresh24Dental

Kiemelt ajánlataink

content/slider/előfoglalási_kedvezmény.jpg
19 000 Ft /fő/éj-től

Aurora Nyári Napok - ELŐFOGLALÁSSAL


Mi lehet jobb a perzselő nyári napokon, mint egy néhány napos wellness pihenés Miskolctapolca közkedvelt 
wellness szállodájában?

Csomagunk most 2020. május 31-ig előfoglalási kedvezménnyel csökkentett áron foglalható!


Részletek | »

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca