Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunkra, éppúgy mint vendégeink összetételére, a sokszínűség jellemző: hagyományos magyaros ételek, reformkonyha, újdonságok, helyi sajátosságok, vegetáriánus ételek, speciális diéták és gyermek ételek.. A büféasztal napi választékának meghatározásakor konyhafőnökünk figyelembe veszi a szezonalitást és a kor szerinti megoszlást is.
A nyersanyagok beszerzése helyi beszállítóktól történik. Egy új konyha felszereltsége lehetőséget ad új ételkészítési eljárások alkalmazására.
Szállóvendégeinket reggel 7 órától 10 óráig bőséges büféreggelivel várjuk. A kínálatból nem hiányoznak a friss tojásételek, hidegtálak, friss gyümölcsök és gabonapelyhek. Amennyiben mégsem találná meg kedvenc meleg ételét, örömmel készítjük el Önnek igényei szerint. A széles ételválaszték mellett természetesen bőséggel találhatunk reggeli italokat is.
A vacsora 18 órakor veszi kezdetét, éttermünk konyhája 21:30-ig áll vendégeink rendelkezésére. Félpanziós foglalással érkező vendégeinket szállodánk foglaltságának függvényében várjuk bőséges büfévacsorával, illetve széles á la carte kínálatunkkal. A helyi specialitások és hagyományos magyar ételek mellett, különféle nemzetek konyhájának kínálatából is válogathat a hozzánk betérő.
A reform konyhát kedvelő és vegetáriánus vendégeinkről sem feledkezünk meg ételválasztékunk összeállításakor. A svédasztalos, illetve á la carte vacsora ételeivel harmonizáló kitűnő borokat kínálunk, melyek legismertebb történelmi borvidékeinkről, valamint külföldi borvidékekről származnak.
Glutén- és laktózérzékeny vendégek számára is tudunk speciális fogásokat biztosítani.
Kérjük foglalásánál jelezze, táplálékallergia vagy intolerancia fennállását.
Kisgyermekek részére etetőszéket biztosítunk az étkezésekhez.
Vállaljuk rendezvények lebonyolítását is.
Konkrét árajánlattal kapcsolatban keresse recepciónkat:
06-46/501-055