Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Miért pihenjen Miskolctapolcán?

Észak-Magyarország meghatározó városa, Miskolc korábbi éveiben ipari városként élte napjait. Mára az ipar csekély mértékben mutatkozik, első helyre a turisztika került. Vonzerejét a természeti környezete, jelenségei, a Bükk-hegység csodálatos panorámája adja.


Ezen turisztikai látványosságok legjobban Miskolc városrészében, Miskolctapolcán figyelhetők meg, éppen ezért nagy odafigyelést kap Miskolctapolca a városvezetéstől is.
Ha kutakodunk az interneten ezen régió iránt, biztosan többször belebotlunk az Európában méltán híres látványosságba, mely a Barlangfürdő nevet viseli.

miskolctapolca

Páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt. Sokan esküsznek a Barlangfürdő gyógyhatására is, ami elsősorban a kellemes, gyógyító barlangi klímának, valamint a meleg karsztvíznek köszönhető.


Igazi feltöltődést nyújt Miskolctapolca központjában elhelyezkedő Csónakázó-tó, és az azt ölelő parkrendszer is. Délutáni séták remek helyszíne, ha friss levegőre, madárcsicsergésre vágyik, ne hagyja ki!


Erre alapoztunk mi is, amikor felépítettük Miskolctapolca legújabb négy csillagos wellness hoteljét, a Hotel Aurora****-t. Legyen ez a támpont, ha meglátogatja térségünket, és bejárja az említett látványosságokat!

Azok a wellness akciók, melyeket az Önök részére alakítottunk ki lehetővé teszik, hogy egy Barlangfürdő adta élmény után, vagy egy kellemes séta végeztével ejtőzzenek szállodánk wellness részlegében, vagy finom ételeket fogyasszanak éttermünkben. Ha gyermekkel érkeznek, akkor is remek kikapcsolódást nyújt az erre a célra kialakított gyerekjátszó szolgáltatásunk.


Tehát adott Miskolctapolca, adott a Barlangfürdő, és adott a Hotel Aurora****! Ne késlekedjen, pihenje ki magát nálunk!

Kiemelt ajánlataink

content/csomagok2018/1_oszi.jpg
15 500 Ft /fő/éj-től

Aurora Őszi Napok


A hűvösebb idő beköszöntével sem kell elbúcsúzni az aktív kikapcsolódástól! Látogasson el Miskolctapolca közkedvelt wellness szállodájába, próbálja ki az Európa szerte egyedülálló Barlangfürdőt, majd egy kis séta után a Bükkben pihenjen meg nálunk, és élvezze wellness szolgáltatásainkat.


Részletek | »
content/csomagok2018/1_nyari_hetkoznapok.jpg
19 500 Ft /fő/éj-től

Aurora Nyári Napok


"Ha végre itt a nyár, és meleg az idő.." kezdődik az ismert Beatrice dal, de a folytatást mi biztosítjuk!Mi lehet jobb a perzselő nyári napokon, mint egy néhány napos wellness pihenés Miskolctapolca közkedvelt 
wellness szállodájában?


Részletek | »

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca