Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Miért válassza a Hotel Aurora****-t?

Napjaink egyik legfontosabb témája a mindennapok okozta stressz leküzdése, kompenzálása. Nem vitatott, hogy ehhez olyan helyszínre van szükség, ami eltér a megszokottól, és biztosítja a rekreációhoz szükséges szolgáltatásokat. Az sem kérdés, hogy a leghatékonyabb feltöltődést egy wellness szálloda nyújthatja.


Ehhez ajánljuk magunkat, a Hotel Aurora****-t, mely a legújabb, és bátran mondhatjuk, a legnívósabb szálloda Miskolcon. Vendégértékeléseink kiváló jelzővel bírnak, büszkén állunk vendégeink rendelkezésére.

aurora-hotel


Tudjuk, hogy jelen korunkban nagy jelentőséggel bír a passzív pihenés fogalma, melyet tökéletesen lefednek azok a wellness akciók, melyeket az Önök kényelmének kiszolgálására állítottunk össze.

A wellness csomagok felépítésénél fontos szerepet kapott az a koncepció, amely szem előtt tartja Vendégeink teljes kikapcsolódását. Igyekszünk ezt mind wellness szolgáltatásinkkal, mind gasztronómiailag, mind kényelmileg teljesíteni.


A wellness akciók árképzésénél arra törekedtünk, hogy mindenki számára elérhető, kifizethető, de mégis úri eleganciát biztosító szolgáltatáscsomagokat alakítsunk ki.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy Vendégeink szállodaválasztási szempontjai három fontos téma köré tömörülnek: tisztaság, wellness, és étkezések.


Ezeket a paramétereket mind-mind nyomon követik azok a wellness csomagok, amelyek weboldalunkon fellelhetők, foglalhatók.


Kérjen ajánlatot kollégáinktól, mindenre kiterjedő információt nyújtunk, mert számunkra Ön a legfontosabb!

Kiemelt ajánlataink

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca