Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Fogászati szakellátások a Hotel Aurora****-ban!

Facebook nyereményjáték

Adni nagyon jó, de valljuk be, kapni is nagyon szeretünk!
A Hotel Aurora**** ünnepi nyereményjátékot indít a közösségi médiában, ahol a résztvevők között egy két éjszakás, két fő részére szóló wellness utalványt sorsol ki.
Jelöld meg kommentben a "Karácsonyi nyereményjáték" című posztunk alatt azt a személyt, akivel szívesen igénybe vennéd szolgáltatásainkat, ezzel bekerülsz a játékba.JÁTÉKSZABÁLYZAT

A játék időtartama:
2017. december 22-december 29.

Sorsolás időpontja:
2018. január 5. 11:00
A sorsolás nem nyilvános, a nyertes kézi sorsolás útján kerül kiválasztásra.

A játékban történő részvétel feltételei:
1. Játékos eleget tesz a posztban leírtaknak, miszerint kommentben megjelöl egy személyt, akivel szívesen venné igénybe a Hotel Aurora**** szolgáltatásait.

2. Játékos több kommentet is kezdeményezhet a játékban (különböző nevekkel), ezzel növelve a nyerési esélyeit.

3. A játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kiíró a játék végén nevüket, Facebook profiljukat kizárólag a játékkal kapcsolatban nyilvánosságra hozza.

4. A Játékos a Facebook promóciókra vonatkozó szabályzata szerint vállalja, hogy tartózkodni fog attól, hogy a facebook.com weboldalt üzemeltető társasággal (Facebook, Inc., valamint annak leány- és társvállalkozásai) szemben a Játékkal kapcsolatban bármilyen kártérítési, vagy más felelősségi igényt érvényesítsen. A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz.

Nyertes:
A Nyertest a Hotel Aurora**** Facebook oldalán hirdetjük ki a sorsolást követően. Az ajándékutalványt a megfelelő adminisztráció, és adategyeztetés után e-mailben küldjük meg nyertes részére.

Nyeremény:
Két éjszakás, két fő részére szóló wellness utalvány félpanzióval, fejenként 30 perces masszázzsal, és wellness használattal a miskolctapolcai Hotel Aurora****-ban.
Ajándékutalvány felhasználhatósága: 2018. január 10-június 30-ig a hét minden napján.

 

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.

Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca