Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Újraindulás

Kedves Vendégeink!

Örömmel mondhatjuk, hogy a 2020. március 11-étől tartó koronavírus miatti veszélyhelyzet kihirdetése óta sok minden történt velünk. Kicsinosítottuk magunkat, új szobákkal bővültünk, fertőtlenítettünk minden egyes sarkot, Aurél pedig a mancsát adta a munkafolyamatok felügyeletéért. Egy valami azonban nem változott: a vendégszeretetünk.  Már nagyon hiányzik számunkra az, hogy ugyanazzal a teljes odaadással, szeretettel és kellő odafigyeléssel tudjuk kiszolgálni a hozzánk ellátogató felnőtteket és gyermekeket egyaránt, mint azt eddig is tettük. Mi már szinte készen állunk, de mégis szükséges tudatnunk néhány fontos információt Önökkel, annak érdekében, hogy mind szállodánk személyzete-, mind a vendégeink részéről biztosított legyen a felhőtlen és kellőképpen fertőtlenített, tiszta és kényelmes pihenés.   

A Hotel Aurora****, mint vendéglátó egység, a Magyarország kormánya által meghozott, 168/2020. (IV.30.) Kormány rendelete alapján, 2020. május 29-étől, fokozott biztonsági intézkedések betartásával fogad vendégeket.  Ezen intézkedések a következők:

  • Szállodánk fokozottan ügyel intézményünk tisztaságára, elegendő számban és mennyiségben rendelkezésre áll vírusölő hatású kézfertőtlenítő szer, valamint virucid hatású felület-fertőtlenítőszer és takarítószer.
  • Minden vendégterünkben lehetőséget biztosítunk a kézfertőtlenítő szer használatához. Ehhez érintésmentes fertőtlenítőszer adagoló egységeket helyezünk ki.
  • A közösségi tereink gyakran érintett felületeinek virucid fertőtlenítése naponta minimum 3 alkalommal történik meg.
  • A szállodánk lobbijában kihelyezett diffúzor folyamatos levegőt fertőtlenítő olajok segítségével párásít.
  • Munkatársaink maszkban és kesztyűben végzik a feladataikat.
  • Amennyiben lehetséges, javasoljuk a hozzánk elérkező vendégeink számára a bejelentkezés-, illetve a kijelentkezés során a maszk és a kesztyű használatát.
  • A közös helyiségeinkben elhelyezett szappanadagolók fertőtlenítő hatású habszappannal vannak ellátva.
  • A megfelelő fizikai távolság betartása érdekében, kérjük kedves vendégeinket, hogy a minimum 1,5 méter távolságot tartsák be egymástól.

Továbbá fontos, alapvető tudnivaló arról, ha a pihenés közben:

  • a tünetek bármelyikét érzi magán, kérjük, azonnal keresse fel az aktuális recepciós kollégát és maradjon a szobájában az orvos és/vagy mentő kiérkezéséig.

Bízunk benne, hogy az említett óvintézkedések betartásával vissza tudunk térni ahhoz a megfelelő wellness pihentető szolgáltatás nyújtásához, amit a veszélyhelyzet előtt is nyújtottunk!

Várunk minden kedves vendégünket sok szeretettel!

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca