Kovács-Lázók Nikoletta szállodák kreatív vezetője szerint a mozgás egy alapvető emberi igény.  Egészségmegőrző, közösségépítő szerepe mellett kitartásra tanít. Az önismeret és egyéni fejlődés fontos eszköze, mely minden esetben jó érzéssel társul.

A sokak által MRCC-nek ismert Miskolci Road Cycling Club, a Hotel Aurora és a Hotel Atlantis közös szervezésében egy nagyszabású közösségi kerékpáros eseményt rendezett 2024.június 29-én.

Az esemény útvonala

A több, mint harminc lelkes kerékpáros Miskolctapolcáról, a Hotel Aurora elől indult, majd Tiszacsegén komppal átkelve folytatták útjukat Balmazújvárost érintve a Hotel Atlantis felé. A Hajdúszoboszlóig tartó úton a résztvevők gyönyörű tájakon haladtak át. Az Északi-középhegységből az alföldig bicikliztek végig, embert próbáló harminc fok feletti hőmérsékletben, több, mint 200 kilométeren keresztül.

Frissítők a szállodákban

A résztvevőket szállodáinkban frissítőkkel vártuk. A kínálatban limonádé, kávé, és aprósütemény szerepelt. Ebédre a Hotel Atlantis híres gulyáslevesével kedveskedtünk a bringásoknak, mely nagy népszerűségnek örvendett.

Csatlakozz Te is az MRCC-hez!

Az MRCC sok szeretettel vár mindenkit, aki egy jó kerékpáros társaság tagja szeretne lenni. A klubban profi és tapasztalt kerékpárosok segítik az új tagok fejlődését. Lehetőséget nyújtanak arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kihívásokat és edzési lehetőségeket.

Az MRCC nem csak egy kerékpáros klub, hanem egy közösség, ahol a sport iránti szenvedély és a társaság öröme találkozik. Ha szeretnél te is részese lenni ennek az élménynek, csatlakozz bátran hozzájuk! Legyél kezdő vagy profi, itt mindenki megtalálja a helyét és lehetőséget kap a fejlődésre.

A szombati esemény sikere és a résztvevők pozitív visszajelzései is azt mutatják, hogy a közös sportolás nemcsak a fizikai állapotot javítja, hanem erősíti a közösségi kapcsolatokat is.

Reméljük, hogy a jövőben még több hasonló rendezvénynek adhatunk otthont!

Az eseményről további információkat és képeket a szállodák és az MRCC hivatalos Facebook oldalán találtok, ahol a következő eseményekről is értesülhettek.

Why relax in Miskolctapolca?

A breath from the embrace of the beech trees.

This is what the Bükk region gives you every time you make your way to the North Central Mountains. Wild, undisturbed nature stretching over a large area.

Our special package offers

Senior package

Senior package

Őszi szünet

Details