Kínai asztrológia eredete

Az ókori Kínában (és mind a mai napig is) az asztrológiát felhasználva jósolták meg, hogy mi fog történni a gazdasági trendekkel, országokkal, vagy épp egyes háborúk milyen kimenetellel végződnek, és még sok mást.

Nyugaton elsősorban a 12 állatjegyről ismert, pedig ezek a kínai horoszkópnak csupán egyetlen, első - általunk legelterjedtebb - megközelítését jelentik.

Az állatövi jegyek kialakulása a legenda szerint arra vezethetők vissza, hogy az égi császár aki a mennyben élt, egy napon meghívott minden állatot egy versenyre, és közölte, hogy az első tizenkettőről egy-egy övet fog elnevezni. Az éveket abban a sorrendben határozta meg, ahogy az állatok beértek.

A Kínai asztrológia alapjai

A kínai asztrológia alapvetően két fontos elemre épül: a 12 állatövi jegyre (patkány, bivaly, tigris, nyúl, sárkány, kígyó, ló, kecske, majom, kakas, kutya, disznó) és az öt elem tanára. Az állatövi jegyek 12 éves ciklusban ismétlődnek, és mindegyik jegyhez saját tulajdonságok és jellemzők társulnak. Az öt elem (fa, tűz, föld, fém, víz) pedig további jellemzőket ad hozzájuk.

Az emberek születési évük jegye és az öt elem alapján határozzák meg a saját horoszkópjukat, amely alapján különböző szempontok alapján kapnak információkat életükről, személyiségükről és a jövőjükről.

A 2024-es Sárkány éve

Minden holdújév kezdetekor más állat veszi át az uralmat az adott esztendőre.

A 2024-es év a kínai asztrológia szerint az önmegvalósító Sárkány éve. A sárkány az egyik legjelentősebb állat az állatövi jegyek között, és sokak szerint a legnagyobb szerencsét hozza. A sárkány szimbólum jelentése Keleten alapvetően pozitív. A sárkány jelképezi a jó szerencsét, bőséget, sikert,védelmet, továbbá a hatalom, az erő, a bölcsesség és a kedvező energiák szimbóluma Keleten.

A sárkány évében születettek általában rendkívül intelligensek, ambiciózusak és szenvedélyesek. Számukra ez az év különösen kiváló lehetőségeket kínálhat a sikerek elérésére és az álmok megvalósítására, de fontos lesz a felelősségteljes döntéshozatal és a hosszú távú tervezés is.

A 2024-es Sárkány év mindenki számára a kreativitás és a változások időszaka is lehet. Érdemes új projektekbe kezdeni és kockázatokat vállalni. Ugyanakkor fontos lesz az egyensúly megtartása és a tervezés, hogy a sárkány lendülete ne váljon túlzottan szétszórttá.

Ebben az évben érdemes lehet kihasználni az új lehetőségeket, azonban fontos a rugalmasság és az alkalmazkodás is. 

Kínai asztrológiai workshop a Hotel Aurorában

A Jang Fa - Sárkány évének tiszteletére február 10-én egy különleges Kínai újév tematikus estet tartunk vendégeinknek, mely keretén belül részt vehettek Gyuris Annamária különleges előadásán is.

A workshop első 45 percében általános betekintést nyerhettek a kínai asztrológia rejtelmeibe, megnézzük, kielemezzük a 2024-es Sárkány év adta lehetőségeket.  Az előadás második 45 percében pedig  felfedezheted saját születési képletedet és annak lehetőségeit.

Ez a workshop nemcsak azoknak szól, akik az önfejlesztés útjára léptek, hanem mindenkinek, akik kíváncsiak a boldogság forrásaira és saját életútjukra. Megtudhatod, mire van szükséged a boldogság, siker eléréséhez, miben kell még fejlődnöd, merre és mire fókuszálj.

Feltárul előtted, hogy mi vár rád ebben az évben. Megtudhatod melyik életterület lesz kiemelkedően fontos számodra, hol találhatod meg a sikert vagy épp a vágyott kiutat a nehézségekből. Képes leszel az év legfontosabb feladataira fókuszálni, és megértheted, mire kell odafigyelned a céljaid eléréséhez.

kinaiholdujev

Amennyiben szeretnéd megismerni saját születési képletedet, akkor nincs más teendőd, mint elküldeni az eletiranytu777@gmail.com email címre a neved és születési adataidat  (utóbbi esetében, ha tudod,akkor a születésed óráját is) és Annamária elkészíti azt neked, csupán 4000 Ft/ fő áron, mely összeg tartalmazza a komplett 2*45 perces workshopon való részvételt. 

Képletedet át tudod majd venni a február 10-én megrendezésre kerülő Kínai holdújév tematikus estünkön, Annamária workshopja előtt.

A workshopra a jegyeket elővételben tudod megvásárolni, legkésőbb február 9-ig. Ez irányú igényedet szintén a fenti email címen tudod jelezni.

Bármilyen további kérdés esetén keresd bizalommal Gyuris Annamáriát a 0630/834-1342-es telefonszámon.

Ne feledd: nem számít, hogy már hosszú ideje járod az önfejlesztés útját, vagy épp most kezded el ezt az utazást. Mindenképpen itt a helyed, ha többet szeretnél megtudni önmagadról és a kínai asztrológia varázslatos világáról. 

A 2024-es Sárkány Év különösen izgalmas lehetőségeket hozhat, és aki megfelelően használja ki őket, számos pozitív változást élhet át az életében. Legyen szó kreativitásról, sikerekről vagy új lehetőségekről, a sárkány évében mindenképpen érdemes figyelni az asztrológiai jelzéseket és lehetőségeket.

A tudatos irányítás és a szerencse mind kellenek ahhoz, hogy a vágyott sikerek, a boldogság, az elképzelések megvalósuljanak. 

Irányítsd hát Te magad az életed!

Gyere a Hotel Aurorába február 10-én, és találj válaszokat kérdéseidre!

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek