Gyerekbirodalom

Gyerekbirodalom

Családosként, felpakolva egy, vagy akár több gyermekkel sem kell feltétlenül lemondanunk a wellness adta örömökről. Ejtőzhetünk pár órát kettesben párunkkal úgy, hogy közben tudjuk, gyermekeink jó kezekben vannak.

Mikulás az Aurorában

Mikulás az Aurorában

„- Te, Mikulás! - szólt nagyot ásítva, miután szárnyrakeltek egy újabb város felé. - Mondd, te kitől kapsz ajándékot!?
- Az én ajándékom a gyermekek mosolya...”

Augusztus 20.

Augusztus 20.

Évről évre ünneplünk, tiszteletünket adjuk, ünnepi szentmisére megyünk, családdal programot szervezünk, meglátogatjuk a rég nem látott nagyszülőket, rokonokat, majd este megnézzük a tűzijátékot az Államalapítás Ünnepén.

Lillafüredi kisvasút

Lillafüredi kisvasút

A kisvasút az Észak-Kilián városrésztől Lillafüred érintésével Garadnáig közlekedik 14 km hosszon. A keskeny nyomtávú erdei vasútvonal az ország egyik legnagyobb vasúti viaduktján (64 m hosszú és 20 m magas), két alagúton, és a festői szépségű Hámori-tó partja mentén vezet a pisztrángkeltetőjéről híres Garadnáig, érintve az ország legrégebbi, máig működőképes ipari műemlékét, az újmassai őskohót.

Diósgyőri vár

Diósgyőri vár

A Diósgyőri vár, Miskolc egyik legnagyobb turisztikai látványossága több mint ezer éves történelemmel büszkélkedhet, hisz a honfoglaló magyarok már egy korábbi időkből származó, mészkődombra emelt földvárra leltek az akkor még mocsaras vidéken.

Miskolctapolca park

Miskolctapolca park

A védettség rendeltetése az arborétum jellegű őshonos és exóta fajokban gazdag terület megőrzése.

A park az idegenforgalmat, valamint a szabadidő kulturált eltöltését szolgálja. Az Árpád-kori apátság parkerdejéből kialakított, Miskolc város által 1937-ben megvásárolt, intenzíven fejlesztett park területe és tórendszere az üdülőkörzet egyik gyöngyszeme.

Barlangfürdő

Barlangfürdő

A terület igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított Tavas-barlang Miskolctapolcán, melyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklákból.

Miskolctapolcai Strand

Miskolctapolcai Strand

Történelmi múltú fürdőkomplexum újjászületésének idejét éljük.

Tíz esztendő után ismét a fürdőzőké, a miskolciaké, a városunkba érkező vendégeké a miskolctapolcai strand.

Olyan komplexumot álmodtak újra a mai kor elvárásainak színvonalán, amelyet már a múlt század elején szerettek volna az ország fürdőkultúráját építők.

Hell Kart

Hell Kart

Igazi versenyzési élmény egyedülálló környezetben, a Bükk lábánál, Miskolctapolcán.

Magyarország legmodernebb elektromos gokart pályája a fák között kialakított nyomvonalával mintegy 560 méteres száguldást kínál a technikai sportok szerelmeseinek.

Maya Játszópark

Maya Játszópark

Az Avalon Park a legkisebbekre is gondolva kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára Miskolctapolcán, a Barlangfürdőhöz közel, 2500 négyzetméteren megépített, egyedi, “maya dizájnnal” ellátott játszóparkban.