Konferencia az Aurorában

Miért vagyunk mások?

Nagy tapasztalattal rendelkezünk. Minden évben számos konferenciának és rendezvénynek adunk otthont. A termekben összesen 180 fő fér el, de igény szerint alakíthatjuk kisebbé a helyiséget. Így válik az Aurora Hotel tökéletes választássá, amikor helyet keresel egy eseményhez.

Szállodánk elhelyezkedése kiváló. Könnyen megközelíthető. Tágas terekkel rendelkezik, valamint saját parkolóval, ahol elektromos jármű töltése is lehetséges.

A rendezvényekre előre egyeztetve készítjük ételeinket. Catering igénylése esetén biztosítjuk a kívánt étkezési minőséget: állófogadás, svédasztal, koktél party, finger food formájában, de különleges igényeket is ki tudunk szolgálni.

Felkészült technikai háttérrel támogatjuk, hogy a prezentációk, hangosítás, színvonalas minőséget adjon a rendezvénynek.

Több napra tervezett konferenciák esetén, vendégeinket kényelmes szobákkal látjuk el. A jó alvás garantált!

 

Amennyiben tökéletes helyszínt keres egy konferenciára, rendezvényre, workshopra vagy családi esemény megtartásához, ne keressen tovább! A Hotel Aurora konferencia termeinek kapui nyitva állnak Ön előtt.

Meggyőződésünk, hogy a Hotel Aurora az ideális hely konferenciák, üzleti találkozók és különféle rendezvények megrendezéséhez. Kivételes környezetünk és széleskörű szolgáltatásaink garantálják, hogy rendezvényei sikeresek és emlékezetesek lesznek.

A hotel kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet Miskolctapolcán, könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Ez ideálissá teszi helyi és térségi rendezvények számára. A gyönyörű környezet és a közeli természeti látnivalók kiváló háttérül szolgálnak minden eseményhez.

Kényelmes, tágas és jól felszerelt tereink ideálisak kisebb vagy nagyobb csoportok fogadására. Modern technológiával, hang- és fénytechnikával, valamint kényelmes berendezésekkel biztosítjuk a zökkenőmentes események lebonyolítását. A termek összesen 180 főt képesek befogadni, de igény szerint alakíthatóak.

Éttermünk kreatív és változatos menüjével biztosítja, hogy minden vendég igényeit kielégítsük. A friss, helyi alapanyagokból készült ételek valódi gasztronómiai élményt nyújtanak.

A Hotel Aurora csapata felkészült és tapasztalt az események tervezésében és lebonyolításában. Rugalmasak vagyunk az igények kezelésében, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy rendezvénye kiválóan sikerüljön.

A munka végeztével vendégeink számos kikapcsolódási és wellness lehetőséget találnak szállodánk területén és környékén.

Az Aurora Hotel ideális helyszín konferenciák és rendezvények számára. Bízunk benne, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük Önt, és segíthetünk egy emlékezetes esemény megvalósításában.

A Hotel Aurora**** nem csak pihenésre és kikapcsolódásra, hanem tréningek, szakmai bemutatók, előadások, csapatépítőkre és céges partik lebonyolítására is kiválóan alkalmas, maximum 140 főig. A földszinti terem 230 m2, de szeparálható két kisebb, 115 m2-es helyiségre. A konferenciaterem természetes és mesterséges fénnyel egyaránt megvilágítható.

Szállodánk elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető. Tágas tereinkkel és saját parkolónkkal, ahol elektromos járművek töltése is lehetséges, minden igényt kielégítünk.

Rendezvényekre személyre szabottan, előzetes egyeztetés alapján készítjük ételeinket. Catering szolgáltatásaink magas minőséget biztosítanak, legyen szó állófogadásról, svédasztalról, koktélpartyról, finger foodról, vagy akár különleges igényekről.

A technikai háttér is készen áll: prezentációk és hangosítás színvonalas támogatását biztosítjuk, hogy a rendezvény minden részlete tökéletes legyen.

Több napos konferenciák esetén vendégeinket kényelmes szobákkal látjuk el, így garantáljuk a pihentető alvást.

Minden egyes vendégünk számára különleges élményt szeretnénk nyújtani. Akár egy nagymama születésnapi ünnepségéről, egy céges rendezvényről, vagy egy üzleti reggeliről legyen szó, mindenkit baráti fogadtatással várunk.

Válassza a Hotel Aurorát – a tökéletes választást minden alkalomra.

Konferencia az Aurorában
Konferencia az Aurorában
Konferencia az Aurorában
Konferencia az Aurorában
Konferencia az Aurorában
Konferencia az Aurorában
Konferencia az Aurorában

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Csicsergő Nyári Napok

Csicsergő Nyári Napok

23.995.- / fő / éj-től

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek