Magyarország első négycsillagos szállodája, ahol Bitcoinnal lehet fizetni.

A szállodatulajdonos, Kovács Ferenc innovatív szemléletének és jövőbe tekintő stratégiájának köszönhetően 2024.05.25-től a Hotel Aurorában Bitcoinnal is lehet fizetni.

Magyarországon az első négycsillagos szálloda, mely lehetőséget kínál a Bitcoin tulajdonosok számára, hogy élvezzék a modern fizetési technológiák előnyeit.

A Bitcoin Lightning Network használatával garantált az azonnali, biztonságos, alacsony költségű tranzakció.

A számlák továbbra is forintban kerülnek kiállításra, melynek egy részét, vagy teljes egészét POS terminálon keresztül Bitcoinnal, mint csereeszközzel, lehet kiegyenlíteni.

Az átváltás minden esetben az aktuális bitcoin-forint árfolyamon történik.

A Bitcoin-nal történő fizetési lehetőség bevezetése teljes mértékben megfelel a hatályos jogszabályoknak.

A szálloda a Bitcoinban összegyűlt összeget, egy hosszú távú stratégiai terv részeként nyolc-tíz év múlva felújításra és további innovációkra fordítja.

Az Aurora Hotelben barátságos, családias légkörben, egyedülálló élményt kínálunk vendégeinknek, ahol Bitcoinjukat korlátozásmentesen felhasználva, azt igazi élményekre cserélhessék.

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

18.725Ft/fő/éjtől

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Őszi wellness

Őszi wellness

20.225Ft/fő/éjtől

Búcsúztasd az őszt emlékezetes pillanatokkal a Hotel Aurorában! A természet színei és a halloweeni izgalom találkozásában különleges programok várják a család minden tagját.

Részletek