Kovács-Lázók Nikoletta szállodák kreatív vezetője szerint a mozgás egy alapvető emberi igény.  Egészségmegőrző, közösségépítő szerepe mellett kitartásra tanít. Az önismeret és egyéni fejlődés fontos eszköze, mely minden esetben jó érzéssel társul.

mrcc-miskolc

A sokak által MRCC-nek ismert Miskolci Road Cycling Club, a Hotel Aurora és a Hotel Atlantis közös szervezésében egy nagyszabású közösségi kerékpáros eseményt rendezett 2024.június 29-én.

Az esemény útvonala

A több, mint harminc lelkes kerékpáros Miskolctapolcáról, a Hotel Aurora elől indult, majd Tiszacsegén komppal átkelve folytatták útjukat Balmazújvárost érintve a Hotel Atlantis felé. A Hajdúszoboszlóig tartó úton a résztvevők gyönyörű tájakon haladtak át. Az Északi-középhegységből az alföldig bicikliztek végig, embert próbáló harminc fok feletti hőmérsékletben, több, mint 200 kilométeren keresztül.

MRCC útvonal

Frissítők a szállodákban

A résztvevőket szállodáinkban frissítőkkel vártuk. A kínálatban limonádé, kávé, és aprósütemény szerepelt. Ebédre a Hotel Atlantis híres gulyáslevesével kedveskedtünk a bringásoknak, mely nagy népszerűségnek örvendett.

MRCC frissitő a Hotel Aurorában és Atlantisban

Csatlakozz Te is az MRCC-hez!

Az MRCC sok szeretettel vár mindenkit, aki egy jó kerékpáros társaság tagja szeretne lenni. A klubban profi és tapasztalt kerékpárosok segítik az új tagok fejlődését. Lehetőséget nyújtanak arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kihívásokat és edzési lehetőségeket.

Az MRCC nem csak egy kerékpáros klub, hanem egy közösség, ahol a sport iránti szenvedély és a társaság öröme találkozik. Ha szeretnél te is részese lenni ennek az élménynek, csatlakozz bátran hozzájuk! Legyél kezdő vagy profi, itt mindenki megtalálja a helyét és lehetőséget kap a fejlődésre.

A szombati esemény sikere és a résztvevők pozitív visszajelzései is azt mutatják, hogy a közös sportolás nemcsak a fizikai állapotot javítja, hanem erősíti a közösségi kapcsolatokat is.

Reméljük, hogy a jövőben még több hasonló rendezvénynek adhatunk otthont!

Az eseményről további információkat és képeket a szállodák és az MRCC hivatalos Facebook oldalán találtok, ahol a következő eseményekről is értesülhettek.

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

18.725Ft/fő/éjtől

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Őszi wellness

Őszi wellness

20.225Ft/fő/éjtől

Búcsúztasd az őszt emlékezetes pillanatokkal a Hotel Aurorában! A természet színei és a halloweeni izgalom találkozásában különleges programok várják a család minden tagját.

Részletek