Odateszem a kártyámat a szobám ajtajához, a kis fekete dobozhoz. Valami furcsa hangot adott ki, mintha kattant volna a ravasz a légpuskán. Egy zöld kis fény is kivillant… ez már biztos a szabad utat jelenti a számomra. Lenyomom a kilincset, azzal a mozdulattal már nyílik is a 101-es szobám ajtaja.

Ez a szoba hatalmas. Ide az egész családom befér.

            Az első helyiség, ahol állok, az előszoba vagy belépő- ki hogy hívja-, nekem csak a mancs törlő helyem. Jól rendbe is szedem gyorsan a tappancsom, nehogy a szobalányok mérgesek legyenek rám a sár miatt.

            Hirtelen felkapom a fejem, egy ajtó néz velem szembe. Óvatosan, de benyitok: teljes sötétség borítja. Valami kis helyiség ez is, de ez biztos, hogy nem az alvásra lett kitalálva. Hohohó, hát ez a fürdőszoba! Az egyik falon teljes szélességben tükör, a másik oldalon zuhanyzó. A sarokban az illemhely. És még szappan is van benne: az illatom is újra a régi lesz!

            Ki is jövök a fürdőszobából, hogy szemügyre vegyem végre az ágyamat. Minden az élére van vasalva, szépen meghajtogatva, jól felrázva a párna és a paplan is, úgy látom, nem fogok fázni, ha elszenderedem. Odasüss, még egy hattyú pár is berepült hozzám….. Nyugalom, csak törülköző volt! Ezek a szobalányok nagyon aranyosak, hogy ezzel fogadtak. Meg is hozták az étvágyamat, valamit valóban nassolnom kellene… Hmmm, nemsokára meg is látogatom az éttermet. Ám előbb inkább felfedezem még a szobám többi részét is.   

            Hátat fordítok az ágyamnak, a falon egy nagy televízió van. Este bekapcsolom majd és nézem a National Geography-t, hátha látom a haverjaimat 1-2 percre.

            Nicsak, egy újabb ajtó. Miket rejt még ez a szoba? Benyitok már ide is, hátha egy meglepetés vár. Jééé, egy kanapé! Meg is van ágyazva. Itt is kényelmesen el fogok tudni nyújtózni!

            Ennyi pihenésnek ki tud ellenállni? Mielőtt elalszom, megyek és eszem valami finomat. Tartsatok velem, megyek az étterembe!

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek