Ezen a napon az egész ország egyesül, hogy megünnepelje kultúránkat, történelmünket és hagyományainkat.

szentistvan

Az ünnep jelentősége nem csupán a történelmi eseményekre korlátozódik. Augusztus 20. egy olyan nap, amikor a magyarok büszkén emelik fel fejüket, és együtt ünneplik az országukat, a közösségüket és a kultúrájukat. A tűzijáték, a kenyérszentelés és a különböző rendezvények az egész országban lehetőséget adnak arra, hogy az emberek együtt töltsék ezt a különleges napot.

De miért éppen a Hotel Aurora a tökéletes helyszín az ünnep megünneplésére?

A Hotel Aurora nem csupán egy szálloda. Ez egy olyan hely, ahol a vendégek egyesülhetnek a természettel, kiléphetnek a mindennapi életből, és élvezhetik a gasztronómiai különlegességeket. Augusztus 20-án a Hotel Aurora különleges figyelemmel készül, hogy a vendégek méltóképpen ünnepelhessék ezt a napot.

Először is, a hotel kiváló gasztronómiai élményeket kínál. Az ünnepi menüben a magyar konyha legfinomabb ételei szerepelnek, melyeket a hotel tapasztalt séfjei készítenek el. 

A wellness részleg a tökéletes hely a pihenésre és a feltöltődésre. A vendégek ellazulhatnak a szaunában, a medencében és élvezhetik a különböző masszázsokat és kezeléseket, melyek segítenek a testnek és a léleknek egyaránt feltöltődni.

hotel

És ha valaki a természetbe vágyik, a Hotel Aurora környezete számtalan kirándulási lehetőséget kínál. A hotel közelében található erdők, hegyek és tavak ideálisak a sétákhoz, túrázáshoz vagy akár biciklizéshez is.

Bár idén augusztus 20. vasárnapra esik, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne teljes mértékben kihasználni ezt a napot. A Hotel Aurora minden szükséges szolgáltatással és programmal rendelkezik ahhoz, hogy a vendégek maximálisan kihasználhassák ezt az ünnepi napot.

Összefoglalva, augusztus 20. egy különleges nap, melyet méltóképpen kell megünnepelni. A Hotel Aurora a tökéletes helyszín ehhez, ahol a vendégek élvezhetik a gasztronómiai élményeket, a wellness szolgáltatásokat és a természet közelségét. Ha még nem tervezte meg, hol tölti ezt az ünnepi napot, a Hotel Aurora várja Önt szeretettel!

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek