Végül a Boriszt, az Aurokkót, az Aurorajmundot, az Auróbertet, az Aurókust, az Aurobinzont és az Aurolfot felülmúlva, toronymagasan az Aurél kapta a legtöbb szavazatot. Megmondom őszintén, nekem is tetszik a név, hiszen a kis pocakom, a fülem és a széles mosolyom is arra utal, hogy ez a név a lehető legjobb jellemzőbb rám, amit adhattak. Az Aurél név jelentése is ezt tükrözi, hiszen eredetéből fakadóan aranyos, drága és bájos lehet e név viselője. Óóó, mintha csak nekem találták volna ki ezt a nevet!

Akkoriban még csak a terveimmel készült néhány izgalmas fotó, amellyel sikerült egy-két mozzanatot megörökíteni és megmutatni eme szálloda színes hétköznapjaiból. Azonban, egy pár hónapos pályafutásom után, hirtelen soknak ítéltem meg a munkát és bevetettem a hetedhét országon át tartó szunyát. Az alvásom végig ölelte a felújítási munkálatok sokaságát, az új konferenciatermünkmélygarázsunk és plusz 14 szobánk kiépítését, a teraszunk megszépítését és még sok egyéb más fontos folyamatot. Mire felébredtem, nem csak én születtem újjá, hanem szinte az egész szálloda- és annak környezete is. Minden megszépült, kibővült, megfiatalodott. Csak ámultam és bámultam, hogy valóban jó helyen járok és ez a Hotel Aurora****?

Rögvest elkezdtek dolgozni az agyam fogaskerekei, hogy mégis, hogy a csudába tudnék én újra beilleszkedni ebbe a jól összehangolt környezetbe, egy jól összekovácsolt csapat tagjai közé. Majd jött az ötlet: blogot kellene írni! Csak úgy szárnyaltak az ötleteim, hogy mit, s hogyan tudnék megmutatni az Aurorából, mibe érdemes bővebben belenéznem, mit lenne jó egy kicsit közelebbről szemügyre vennem, hogy mélyebb benyomást tudjak tenni a már visszajáró- illetve a leendő vendégeinkre.

Örömmel jelentem, hát itt vagyok! Megjött Aurél, a legcukibb és egyben legsármosabb maci, akit Miskolctapolcán láthatsz. Jöttem, hogy tövéről hegyére bemutassam nektek a Hotel Aurora**** egészét. Kövessetek figyelemmel, hiszen időről időre fogok jelentkezni, hogy minél közelebbi oldaláról tudjam nektek bemutatni az egész szállodát és annak működését!

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek