Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Gyerekbirodalom

Családosként, felpakolva egy, vagy akár több gyermekkel sem kell feltétlenül lemondanunk a wellness adta örömökről. Ejtőzhetünk pár órát kettesben párunkkal úgy, hogy közben tudjuk, gyermekeink jó kezekben vannak.

Szállodánk több éves működése alatt igyekezett (és teszi ezt a jövőben is) figyelni Vendégei igényére, és ezáltal úgy kialakítani szolgáltatásait, hogy mindenki megtalálhassa benne a kedvére valót. Ennek tudatában büszkén jelentjük be, hogy a legkisebbek örömére megnyitotta kapuit a gyerekjátszónk.


Megérkeztek az első játékok, nagy izgalommal szereltük össze a minikonyhát, a kis házikót, és rendeztük be a kis birodalmat. Be kell valljuk, felnőttként is elképesztő élmény volt. wink A kis játékparkot folyamatosan bővítjük, de már a mai naptól kezdve birtokba vehetik kis barátaink.Mesékkel, gyermekdalokkal törjük meg a nyitvatartási idő csendjét, olyan környezetet igyekszünk teremteni, amelyben gyermekeik jól érzik magukat, és mellyel elősegítjük fejlődésüket.

A későbbiekben tervezzük gyermekprogramok lebonyolítását is, de ezekről pár hét múlva tudósítunk...

Papák, mamák, nagyik, nagypapák, várjuk Önöket szeretettel gyermekeikkel, unokáikkal együtt! Felkészültünk, induljon hát a gyerekhad! laughing

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca