Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Mikulás az Aurorában

„- Te, Mikulás! - szólt nagyot ásítva, miután szárnyrakeltek egy újabb város felé. - Mondd, te kitől kapsz ajándékot!?
- Az én ajándékom a gyermekek mosolya...”

Az ablakhoz lépve, csodálva a nem rég még zöldellő és arany színekben pompázó, mára fakó és szürkellő tájat, valahogy az ember hangulata is borongóssá válik. A hideg idő beköszöntével habár érezzük a nyár végét, a tél közeledtét, mégis annyi szépet is találhatunk a világban: A hó ropogása a talpunk alatt, a szállingózó pihék látványa mind-mind felemelő érzést kelt. 

December elején már minden gyermek izgatottan várja, mit hoz majd a Mikulás, a világ más tájain pedig karácsonyi ajándékokat remélnek tőle. De honnan is ered a nagyszakállú Télapó története, akit sosem sikerül megpillantanunk?
A gyermekek védőszentjeként ismert Szent Miklóst, - aki a mai Törökország területén található kikötőváros, Müra püspöke volt, - a legenda szerint gyakran látták, amint piros-fehér köntösében ajándékot osztogat a szegény sorsú gyermekeknek. Szent Miklós legendája azonban csak a 19. században kezdett elterjedni Amerikában, ezután pedig az egész világon.
A teli zsákkal érkező Hotel Aurora Mikulása igazi ajándék-áradattal örvendezteti meg a gyermekeket.
Az ügyesen éneklőknek és táncolóknak jutalmul csokoládé jár.

Nagy találkozások, felejthetetlen élmények színesítik majd a Mikulás-napot, amelyre kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel vár a Hotel Aurora!

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca