diosgyorivar

A belváros, a város szíve, lenyűgöző látványt nyújt, míg a kulturális és történelmi örökségek gazdag választéka minden látogatót elbűvöl.

Miskolc a belföldi turizmus egyik fő szereplője, ahol a vendégek száma folyamatosan növekszik. A KSH adatai szerint a város a 12. legnépszerűbb hazai település a kereskedelmi és magánszálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák alapján. Ez a statisztika magáért beszél: Miskolc egy olyan desztináció, amelyet érdemes felfedezni.

hamorito

A város büszkélkedhet az első kőszínházzal, amely idén ünnepli a 200. évfordulóját. A miskolci színházat hazánk legjobb vidéki teátrumai között tartják számon, így nem csoda, hogy a színházkedvelők szerte az országból érkeznek, hogy élvezhessék a miskolci előadásokat.

A természeti szépségek és a kulturális örökségek mellett Miskolc számos aktív kikapcsolódási lehetőséget is kínál. Legyen szó csónakázásról a gyönyörű Hámori-tavon, a Lillafüredi libegőparkban tett látogatásról, gokartozásról az Avalon Parkban, vagy a város számos kerékpárútján tett biciklitúráról, Miskolc minden korosztály számára kínál valamit.

hamorito

A Miskolctapolcai csónakázótó egy igazi gyöngyszem. A tó idilli környezetben található, és a látogatók csónakázhatnak a tó kristálytiszta vizén, miközben élvezik a természet nyugalmát és szépségét. A csónakázótó kiváló hely a családok számára, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezhetik a szabadban töltött időt.

A Lillafüredi Szent István barlang pedig egy másik kihagyhatatlan látnivaló Miskolcon. A barlang a Bükk-hegységben található, és lenyűgöző cseppköveiről és legendáiról ismert. A barlangban tett látogatás során a látogatók megismerhetik a földtörténeti idők lenyűgöző lábnyomait, miközben átjárják a barlang hűvös és csendes járatait.

barlang

Miskolc városa tehát egy igazi turisztikai gyöngyszem, amely számos látnivalóval és tevékenységgel várja a látogatókat. Ha még nem jártál Miskolcon, ideje, hogy felfedezd ezt a csodálatos várost. Miskolc vár rád!

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek