Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Szállodánktól pár lépésre található az Ellipsum Élmény-és Strandfürdő. Futurisztikus dizájn, hatalmas egybefüggő vízfelületek, óriáscsúszdák, gyermekeknek szánt medencék adnak helyet egy önfeledt, egész napos fürdőzésnek.

Tudtad?

A miskolctapolcai radonos víz gyógyító erejét ismerték jól a bencések is, melyről a közelben épült apátság romjai mesélnek. Engedjük szabadon a bennünk élő gyermeket! Csodálkozzunk rá a csillagokra és játsszunk a visszhanggal a miskolctapolcai Barlangfürdőben.

Akár a wellnesst és a pihenést választod, akár azt, hogy hátizsákot ragadsz, mindenhol megtapasztalhatod a miskolcban rejlő különleges erőt.

Fedezd fel ennek a vidéknek minden szépségét.

A lillafüredi sült pisztráng gazdag ízét. Csónakkal a Hámori tavat, a Dorottya utcáról induló Erdei vasutat, a Diósgyőri várnépet.

Légy vendégünk a Hotel Aurorában és találd meg a varázslatot!

 

BARLANGFÜRDŐ

BARLANGFÜRDŐ

Vendégeink több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a vadvíz vízáramának kellemes masszírozását. Hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáit.

ELLIPSUM

ELLIPSUM

A kikapcsolódást és pihenést kereső vendégeink kedvenc ellipszise lehet a Relax csarnok, melyben négy beltéri medence: egy sakk-, egy pezsgő-, egy wellness-, és egy élménymedence, biztosítja a tökéletes feltöltődést pezsgőágyakkal, levegőbuzgárokkal, sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, dögönyözőkkel, jacuzzival, különböző masszázsfülkékkel.

PISZTRÁNGOS

PISZTRÁNGOS

A Lillafüredi pisztráng egyedülálló ízélményt nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. Ezt a pisztrángfajtát a környékbeli patakok tiszta vizében nevelik fel, majd hagyományos receptek alapján készítik el. Ez a módszer biztosítja, hogy a hal friss és ízletes legyen. A különleges ízvilágot helyben termelt gyógynövényekkel és friss zöldségekkel tovább fokozzák, ami még gazdagabbá teszi az étel ízét. A Lillafüredi pisztrángot a helyi éttermekben kóstolhatják meg a vendégek, ahol a kiválasztott helyi borok tökéletesen kiegészítik és kiemelik a hal ízét.

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Csicsergő Nyári Napok

Csicsergő Nyári Napok

23.995.- / fő / éj-től

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek