Alakformálás

VÁKUUM MASSZÁZS - bőrfeszesítés, vákuum haranggal

A vákuummasszázs a sejtek közötti terekből összegyűlő nyirokfolyadék áramlásának sebességét gyorsítja fel. A nők szervezete átlagban harminc százalékkal több zsírt raktároz, mint a férfiaké, ezek erősebbek és kötöttebbek. A zsírsejtek mellett az anyagcseréből származó méreg anyagok is felhalmozódnak. Az üveg kezelőfejben keletkező vákuum hatására a bőr alatti zsírsejtek kitágulnak, így átjárhatóvá válnak. A salakanyag kipréselődik, majd a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetből.
Centikben mérhető a hatása.

CELLULIT MASSZÁZS – narancsbőr eltüntetése, cellulit masszírozó géppel 

A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.  Terhességi és nyúlási csíkok (striák) kezelésére is alkalmazható módszer.

ZSÍRÉGETŐ MASSZÁZS – kézi technikával

Speciális masszázstechnika segítségével összetörjük a zsírsejteket, fokozzuk a nyirokkeringést, ez által felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, valamint a méreganyag kiválasztás. Legkorábban néhány kezelés múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt. A bőr simává, rugalmassá válik, a bőrrepedési csíkok halványulnak. A kezelés egész testen alkalmazható (vádli, comb, popsi, hát, has, karok). 

Bérleteinket megvásárolhatják szállodánk recepcióján, illetve online.

Mit adhat neked Miskolctapolca?

Egy lélegzetet a bükkfák öleléséből.

Ez az, amit a Bükk-vidék kérés nélkül ad minden alkalommal, mikor utad az Északi - középhegység  felé visz. Nagy területen elnyúló vad, háborítatlan természet.

Kiemelt csomagajánlataink

Senior csomag

Senior csomag

17.475 Ft / Fő / éj-től

Fedezze Fel a Hotel Aurora Exkluzív Senior Csomagját! Kedvezményes Árak Vasárnap és Péntek Között

A Hotel Aurora büszkén mutatja be különleges "Senior csomagját", amely kifejezetten a 55 év feletti vendégeink számára lett kialakítva.

Részletek
Csicsergő Nyári Napok

Csicsergő Nyári Napok

23.995.- / fő / éj-től

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján.

Részletek
Aurora Pihentető Napok

Aurora Pihentető Napok

18.082 Ft / fő / éj-től

Használd ki a hét bármely napjának nyugalmát és pihenj Miskolctapolca közkedvelt szállodájában.

Részletek