???? Karácsonyi Ajándékötlet a Hotel Aurorától! ????

Keresed a tökéletes karácsonyi ajándékot? A Hotel Aurora érték alapú utalványa a megoldás! Ajándékozz szeretteidnek, barátaidnak vagy családtagjaidnak egyedi és személyre szabott élményt, amelyet ők maguk tervezhetnek meg.

Az utalványok rugalmas felhasználása lehetővé teszi, hogy az ajándékozottak döntsék el, mikor élvezik ki a pihenést. Az utalványok egy éven belül, előzetes időpont egyeztetéssel használhatók fel, minimum 2 éjszakás foglalás esetén. Több utalvány vásárlása esetén egy tartózkodáskor egy utalvány váltható be, így több különleges pihenést is ajándékozol nekik!

Az utalvány megvásárlása után azonnal küldjük e-mailben az ajándékutalványt és az előleg számlát. Céges vásárlás esetén ne felejtsd el megadni az adószámot!

Lepd meg szeretteidet ezzel a gondosan kiválasztott, személyre szabott ajándékkal, és biztosíts nekik egy felejthetetlen élményt a Hotel Aurorában! ????

Ajándékutalvány rendelése: hotel@hotelaurora.hu

Why relax in Miskolctapolca?

A breath from the embrace of the beech trees.

This is what the Bükk region gives you every time you make your way to the North Central Mountains. Wild, undisturbed nature stretching over a large area.

Our special package offers

Senior package

Senior package

Aurora Summer Days

Aurora Summer Days

From 23.995.- / 1 person / 1 night

Everyone is looking forward to summer. The fatigue of the whole year can be taken for a longer period of time, a long weekend is not enough. These holidays offer not only rest and relaxation, but also lifelong experiences that we are happy to mention on the other days of the year.

Details