Járja körbe szállodánkat az otthonából!

Megnézem | >

3d

Törzsvendég program

Ahogy szállodánk közmondása is említi; Ahol a szivárvány földet ér, ott kincs rejtőzik. Nos, ez a kincs immáron az 8. éve áll a kedves újonnan érkező, valamint visszajáró vendégeink számára. Ezen jeles alkalomból kifolyólag szeretnénk valami egyedi, valami különleges és maradandó kedvezménnyel ösztönözni, meglepni mindkét tábort népszerűsítő vendégköreinket.

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek a Hotel Aurora**** harmonikus Törzsvendég programját.

Törzsvendég program feltételei:

Programunk kedvezményeit azon vendégeink vehetik igénybe, akik saját honlapunkon keresztül, telefonos illetve e-mail-es elérhetőségeinken, valamint személyesen teszi meg foglalását. Azok, akik szállásközvetítő oldalakon, utazási irodákon keresztül, továbbá internetes online foglalási rendszereken keresztül foglalnak szobát szállodánkba, NEM jogosultak a törzsvendég programunk kedvezményeire.

Törzsvendég program felhasználási feltételei:

  • törzsvendég programunk kedvezménye CSAKIS a már lefoglalt csomag árából vehető igénybe!
  • törzsvendég programunk személyre szóló, NEM átruházható!
  • a kedvezmény KIZÁRÓLAG a szállás teljes értékében vehető igénybe! A további kötelezettségek, mint az idegenforgalmi adó, az éttermi és/vagy minibár fogyasztások valamint egyéb szállodai szolgáltatások kiegyenlítése nem vehető a kedvezmény jogosultsága alá!
  • törzsvendég programunk kedvezményei nem vonható össze más egyéb kedvezményekkel!
  • törzsvendég programunk egyszerre, egy időben maximum 3 szobára vehető igénybe abban az esetben, ha maga a Törzsvendég Programunk kártyatulajdonosa is jelen van és igénybe veszi szolgáltatásainkat!
  • törzsvendég programunkban a céges, egyéni szerződések keretein belül érvényes árakon érkező vendégeink NEM részesülhetnek!

A törzsvendég programunk szintjeit arany és ezüst színekkel jelöltük meg, melyek a következőképpen érhetőek el:

  • a ezüst kártya kézhezvételéhez, amely 10 % kedvezményt nyújt, legalább 5 alkalommal szükséges szállodánkban szállást foglalni 3 naptári éven belül

Ezüst kártya

  • az arany kártya kézhezvételéhez, amely 20 % kedvezményt nyújt, legalább 10 alkalommal szükséges szállodánkban foglalni 3 naptári éven belül

Arany kártya

Törzsvendég programunk érvényessége:

A Törzsvendég programunk határozatlan ideig szól. A szálloda jogosult bármikor módosítani a programot. Amennyiben módosításra kerül a program, úgy a módosítás dátumától kezdődően beérkező foglalásokra már a módosított program a kötelező érvényű.

További fontos tudnivaló:

A Törzsvendég Programunk kedvezmény érvényesítése érdekében kérjük, mindig ugyanazon a néven foglalják le szállásukat! 

Foglalás menete:

A szobafoglalásukat az eddig is ismert módokon tehetik meg: telefonon keresztül, e-mail-es formában valamint személyesen. A különböző szállásközvetítő oldalakon keresztül érkező foglalásokra nem érvényesíthető a Törzsvendég Kártya kedvezménye! A foglalás egyeztetésénél, kérjük, a Törzsvendég kártya sorszámát minden esetben feltüntetni a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. A kártyát a fizetés során KÖTELEZŐ felmutatni!

Szeretne elsőként értesülni a legjobb csomagajánlatainkról és szeretné otthon is elkészíteni az éttermünk étlapján szereplő ételeket?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem csak elsőként értesülhet a legkedvezőbb ajánlatainkról, hanem azonnal elküldjük önnek a Chef-ünk ajánlatával készült legjobb Hotel Aurora**** recepteket, hogy otthon is elkészíthesse azokat.Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca
Aurora Hotel Miskolctapolca