Hotel Aurora: a hely, ahol az északi fény földet ér.

A Bükk-hegység ölelésébenfekvő szállodánk kitűnő választás a pihenésre vágyóknak és a kalandokra éhezőknek. Kirándulások, a környék felfedezése, wellness, kiváló ételek, italok, töltődés számtalan formában. Szinte bele sem fér egyetlen hétvégébe.

A Törzsvendég Programunk azon vendégeinknek kedvez, akik visszatérve szeretnének még több élményben részesülni, kedvezőbb feltételek mellett.

Hogyan lesz valaki Törzsvendég?

Törzsvendég program feltételei:

Programunk kedvezményeit azon vendégeink vehetik igénybe, akik saját honlapunkon keresztül, telefonos illetve e-mail-es elérhetőségeinken, továbbá személyesen teszik meg foglalásukat. Azok, akik szállásközvetítő oldalakon, utazási irodákon keresztül, továbbá internetes online foglalási rendszereken keresztül foglalnak szobát szállodánkban, NEM jogosultak a Törzsvendég programunk kedvezményeire.

Törzsvendég program felhasználási feltételei:

  • törzsvendég programunk kedvezménye CSAKIS a már lefoglalt csomag árából vehető igénybe!
  • törzsvendég programunk személyre szóló, NEM átruházható!
  • a kedvezmény KIZÁRÓLAG a szállás teljes értékében vehető igénybe! A további kötelezettségek, mint az idegenforgalmi adó, az éttermi és/vagy minibár fogyasztások valamint egyéb szállodai szolgáltatások kiegyenlítése NEM vehető a kedvezmény jogosultsága alá!
  • törzsvendég programunk kedvezményei NEM vonhatók össze más egyéb kedvezményekkel!
  • törzsvendég programunk egyszerre, egy időben maximum 3 szobára vehető igénybe abban az esetben, ha maga a Törzsvendég Programunk kártyatulajdonosa is jelen van és igénybe veszi szolgáltatásainkat!
  • törzsvendég programunkban a céges, egyéni, egyezményes szerződések keretein belül érvényes árakon érkező vendégeink NEM részesülhetnek!

A Törzsvendég programunk szintjeit arany és ezüst színekkel jelöltük meg, melyek a következőképpen érhetőek el:

  • a ezüst kártya kézhezvételéhez, amely 10 % kedvezményt nyújt, legalább 5 alkalommal szükséges szállodánkban szállást foglalni 3 naptári éven belül

Ezüst kártya

  • az arany kártya kézhezvételéhez, amely 15 % kedvezményt nyújt, legalább 10 alkalommal szükséges szállodánkban foglalni 3 naptári éven belül

Arany kártya

Törzsvendég programunk érvényessége:

Törzsvendég programunk határozatlan ideig szól. A szálloda jogosult bármikor módosítani a programot. Amennyiben módosításra kerül a program, úgy a módosítás dátumától kezdődően beérkező foglalásokra már a módosított program a kötelező érvényű.

További fontos tudnivaló:

A Törzsvendég Programunk kedvezményének érvényesítése érdekében kérjük, hogy mindig ugyanazon a néven foglalják le szállásukat! 

Foglalás menete:

A szobafoglalásukat az eddig is ismert módokon tehetik meg: telefonon keresztül, e-mail-es formában valamint személyesen. A különböző szállásközvetítő oldalakon keresztül érkező foglalásokra nem érvényesíthető a Törzsvendég Kártya kedvezménye! A foglalás egyeztetésénél, kérjük, a Törzsvendég kártya sorszámát és az email címét minden esetben feltüntetni a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. A kártyát a fizetés során KÖTELEZŐ felmutatni!